DEEA TRAVEL INTERNATIONAL
Your Travel Shopping Center
021.222.01.23
0768.521.274
0723.609.323
0769.669.154
rezervari@deeatravel.ro
Bdul Ion Mihalache 66, sector 1


FAX 0374.095.323

DATE CONTACT
P R O G R A M
Luni - Vineri: 09-17
Sambata: inchis
Duminica: inchis


HOME
ROMANIA STATIUNI BALNEO MONTANE
ROMANIA - LITORAL 2020 INSCRIERI TIMPURII
ROMANIA - LITORAL 2020 OFERTA GENERALA LITORAL
BULGARIA - LITORAL 2020
TURCIA - LITORAL 2020
GRECIA - LITORAL 2020 INDIVIDUAL
GRECIA - LITORAL 2020 AVION
CIRCUITE 2020
EGIPT 2020
TUNISIA 2020
TURCIA - CAZARE ISTANBUL
MALTA 2020
SENIORI 2019 - 2020
EUROPA - PIETE DE CRACIUN 2019
FRANTA - DISNEYLAND PARIS
ROMANIA - CRACIUN 2020
ROMANIA - REVELION 2021
CONDITII DE CALATORIE
DISTANTE ROMANIA-BULGARIA
CONTACT


Harta Bansko

Harta Albena

Harta Albena 2

Harta Konstantin si Elena

Harta Nisipurile de Aur

Harta Sunny Beach

Harta ObzorSENIORI 2019 - 2020 » SPANIA » MADRID- BARCELONA

Oferta Seniori Madrid - Barcelona

aprilie 2020 - iunie 2020

 

Senior Voyage te invita sa cunosti doua dintre cele mai mari orase ale Spaniei: Barcelona si Madrid.

 

Barcelona, capitala Cataluniei, este unul dintre marile centre culturale ale Europei, iar locuitorii orasului iradiaza o prosperitate, o incredere si un rafinament care nu mai pot fi regasite nicaieri in Spania.

 

Ce au in comun Picasso, Gaudi si Dali? Au locuit si au creat in Barcelona, iar daca esti suficient de deschis, te poti impregna cu o „bucatica de creativitate” daca mergi acolo. Pentru multi vizitatori ai orasului, Barcelona se confunda cu arhitectura unica a lui Gaudi. La un an dupa inceperea lucrarilor la o biserica neogotica, Gaudi e insarcinat sa o finalizeze. El schimba toate planurile si prelungeste termenele pe masura ce avansa santierul. Aceasta urma sa fie Sagrada Familia, in care Gaudi a investit cam tot ce avea, in proiect (ultimii 16 ani din viata si toti banii castigati), lasandu-le barcelonezilor o constructie unicat si datoria morala de a o finaliza.

 

Madrid, capitala tarii si cel mai mare oras din Spania, s-a dezvoltat in ceea ce priveste avangardismul si stilul, pe
fondul unei cresteri a afacerilor si a infloririi galeriilor de arta. Identitatea culturala a Madridului s-a impus in constiinta mondiala datorita proiectelor culturale ambitioase din cadrul itinerariului Paseo del Arte – „kilometrul de muzeu”. Orasul este cosmopolit, cu mancare excelenta, moda si viata de noapte.

 

Programul include 3 nopti de cazare in Madrid/ Barcelona si 4 nopti in Barcelona/Madrid. Ordinea cazarilor si a vizitelor difera in functie de data de plecare, conform tabelului atasat la finalul descrierii programului.

 

 

Excursii gratuite

Barcelona - city tour!

Tur panoramic de oras, cu trecerea in revista a urmatoarelor obiective turistice din Barcelona: Cartierul Gotic, Catedrala, Plaza Sant Jaume, Villa Olimpica, Stadionul Olimpic, Montjuic.

Zaragoza

Istoria Zaragozei este inteleasa de turisti la Forumul Roman, aflat in fata Catedralei La Seo, care domina capatul estic al orasului. Gigantul edificiu a cunoscut importante lucrari de restaurare, iar interiorul sau este stralucitor. O alta catedrala importanta este Basilica St. Maria del Pila, construita pe locul in care se presupune ca Fecioara Maria i-a aparut Apostolului Iacob, in anul 40, cand acesta se indrepta spre Compostela.

Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE.


Excursii optionale

1. Barcelona lui Gaudi - 50 €

In aceasta excursie vom vizita cele mai importante lucrari ale lui Gaudi, artistul care si-a pus intr-un mod atat de spectaculos amprenta asupra Barcelonei. Vom vizita: Parcul Guell, Sagrada Familia, Casele Gaudi, Batllo si Casa Mila. Tur pietonal in Barrio Gotico in care vom vedea: Catedrala, Plaza del Rei, Plaza San Felipe Neri, Biserica San Felipe Neri, Palau del Lloctinent cu Salon del Tinel, Plaza Jaume 1 cu Primaria si Guvernul Catalan. Ne va ramane timp si pentru cumparaturi pe Rambla, celebra  artera din capitala Cataloniei.

2.  Montserrat si flamenco

Excursie optionala la Montserrat, parte esentiala din viata catalana si un centru spiritual important. Timp liber pentru vizitarea bazilicii. In manastire se afla Moreneta, facatoarea de minuni. Legenda spune ca Statuia Fecioarei Negre – La Morreneta a fost gasita de niste calugari benedictini si neputand sa o mute au hotarat sa construiasca manastirea in jurul ei. De atunci este venerata ca si patron spiritual al Cataloniei.

La Montserrat se afla si muzeul Montserrat ce adaposteste lucrari de Picassso, Dali, El Greco, Caravaggio, Degas, Monet sau Sisley.

Petrecem o seara de neuitat in compania unui energic si naucitor spectacol flamenco. Se spune ca acest stil muzical, impreuna cu dansul care il acompaniaza, sunt adevaratele chei catre sufletul si ritmurile Spaniei. Ritmul muzicii, miscarile pasionale ale dansatorilor si sunetul inconfundabil al castanietelor ne vor ramane in suflet mult timp dupa terminarea acestui spectacol!

3. Madrid si Escorial - 50 €

In capitala Spaniei vizitam Piata si fantana Cibele, Puerta del Sol, Piata Mayor, Bulevardul Grand Via, Piata Spaniei cu Monumentul lui Cervantes si Palatul Regal. La Escorial, simbol pentru rolul Spaniei lui Filip al II-lea in perioada Contra-Reformei, vizitam Manastirea, resedinta istorica a Regelui Spaniei, muzeu si important nucleu de cultura, fiind declarat patrimoniu cultural UNESCO.

4. Toledo si Aranjuez - 55 €

Pornim spre Toledo - fosta capitala a tarii, adevarat "oras-muzeu” in care a trait si creat faimosul El Greco. Vom admira Catedrala, Sinagoga, Biserica San Juan si podul San Martin cu zidurile fortaretei medievale. Ne continuam calatoria spre Aranjuez, cu vizitarea Palatului (resedinta de vara a familiei regale) si a gradinilor superbe care il inconjoara.

5. Tossa del Mar
Se va face deplasarea cu autocarul de la hotel impreuna cu insotitorul de grup catre Tossa de Mar, statiune la malul Mediteranei, in trecut paradis al scriitorilor si artistilor. Timp liber pentru prezentarea zonelor de interes (orasul vechi si castelul). Turnul si zidurile de aparare din secolul al XII-lea sunt in armonie cu plajele de la poalele incintei medievale.


loc camera dubla 415 €
 
Tariful include:

Transport avion Bucuresti – Madrid/Barcelona – Bucuresti

7 nopti cazare la hotel de 4*

Mic dejun si cina (2 mese pe zi - conform programului, in ziua sosirii se asigura cina, in ziua plecarii mic dejun), la cina se ofera 1 pahar de apa si 1 pahar de vin

Transfer aeroport – hotel - aeroport

Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie care ofera suport si tin legatura cu organizatorul pentru buna desfasurare a programului. Serviciul include preluarea de la aeroport si insotirea turistilor pana la hotel, precum si preluarea de la hotel si insotirea turistilor pana la aeroport in ziua plecarii. De asemenea, asistenta ofera variante pentru excursii optionale si acompaniaza turistii in deplasarea catre obiectivele turistice.

½ zi excursie optionala inclusa, tur panoramic Barcelona

Suplimente si reduceri:

Supliment camera single: 190 euro/sejur (numar camere limitat).

Reducere a treia persoana/adult (in camera cu doi adulti – camera triple): 20 euro (numar camere limitat).

Copiii nu beneficiaza de reducere, platesc pret intreg pachet (0-17,99 ani).

Persoanele cu varsta sub 55 ani care nu au insotitor peste 55 ani platesc supliment 50 euro.

Reducere 5% la achizitionarea a trei excursii optionale cumulat pentru cei care nu sunt posesori de Senior Voyage Club Card

Supliment  15 euro pentru plecarile 29.04, 30.04, 03.06, supliment 25 euro pentru 21.05, supliment 55 euro pentru 04.06.

Tariful nu include:

Taxe de aeroport 125 euro/persoana

Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno
Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-3 euro/pers/zi)

Mesele de pranz

Intrarile la obiectivele turistice din program si alte taxe si cheltuieli personale

Supliment 70 euro/pers pentru plecarile din datele de 23.04 si 24.04. (Sarbatorile de Paste, suplimentul nu include masa festiva).

Observatii:

Programul include 3 nopti de cazare in Madrid/ Barcelona si 4 nopti in Barcelona/Madrid. Ordinea cazarilor si a vizitelor difera in functie de data de plecare.

Avansul la inscriere 25%/persoana. Diferența de pana la 50% din valoarea pachetului va fi achitata cu maxim pana la doua luni inainte de plecare. Ultima plata trebuie facuta cu maxim o luna inainte de data plecarii.

Se accepta partaj.

Nu se ofera doar serviciile la sol, se poate achiziționa doar pachetul integral de servicii.

Grupul minim pentru a se organiza excursiile opționale este de 20 persoane.

Excursiile opționale gratuite se organizeaza, in general, in prima sau in ultima zi, dupa preluarea de la aeroport sau de la hotel; daca orarul de zbor nu permite, intr-o alta zi din sejur.

Persoanele care nu au insoțitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur 7 nopți. BONUS! Pentru posesorii de Senior Voyage Club Card nu se percepe acest supliment.


Transport avion Bucuresti – Madrid/Barcelona – Bucuresti

7 nopti cazare la hotel de 4*

Mic dejun si cina (2 mese pe zi - conform programului, in ziua sosirii se asigura cina, in ziua plecarii mic dejun), la cina se ofera 1 pahar de apa si 1 pahar de vin

Transfer aeroport – hotel - aeroport

Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie care ofera suport si tin legatura cu organizatorul pentru buna desfasurare a programului. Serviciul include preluarea de la aeroport si insotirea turistilor pana la hotel, precum si preluarea de la hotel si insotirea turistilor pana la aeroport in ziua plecarii. De asemenea, asistenta ofera variante pentru excursii optionale si acompaniaza turistii in deplasarea catre obiectivele turistice.

½ zi excursie optionala inclusa, tur panoramic Barcelona

Suplimente si reduceri:

Supliment camera single: 190 euro/sejur (numar camere limitat).

Reducere a treia persoana/adult (in camera cu doi adulti – camera triple): 20 euro (numar camere limitat).

Copiii nu beneficiaza de reducere, platesc pret intreg pachet (0-17,99 ani).

Persoanele cu varsta sub 55 ani care nu au insotitor peste 55 ani platesc supliment 50 euro.

Reducere 5% la achizitionarea a trei excursii optionale cumulat pentru cei care nu sunt posesori de Senior Voyage Club Card

Supliment  15 euro pentru plecarile 29.04, 30.04, 03.06, supliment 25 euro pentru 21.05, supliment 55 euro pentru 04.06.

Tariful nu include:

Taxe de aeroport 125 euro/persoana

Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno
Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-3 euro/pers/zi)

Mesele de pranz

Intrarile la obiectivele turistice din program si alte taxe si cheltuieli personale

Supliment 70 euro/pers pentru plecarile din datele de 23.04 si 24.04. (Sarbatorile de Paste, suplimentul nu include masa festiva).

Observatii:

Programul include 3 nopti de cazare in Madrid/ Barcelona si 4 nopti in Barcelona/Madrid. Ordinea cazarilor si a vizitelor difera in functie de data de plecare.

Avansul la inscriere 25%/persoana. Diferența de pana la 50% din valoarea pachetului va fi achitata cu maxim pana la doua luni inainte de plecare. Ultima plata trebuie facuta cu maxim o luna inainte de data plecarii.

Se accepta partaj.

Nu se ofera doar serviciile la sol, se poate achiziționa doar pachetul integral de servicii.

Grupul minim pentru a se organiza excursiile opționale este de 20 persoane.

Excursiile opționale gratuite se organizeaza, in general, in prima sau in ultima zi, dupa preluarea de la aeroport sau de la hotel; daca orarul de zbor nu permite, intr-o alta zi din sejur.

Persoanele care nu au insoțitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur 7 nopți. BONUS! Pentru posesorii de Senior Voyage Club Card nu se percepe acest supliment.


 

Beneficii Senior Voyage Club Card:

1/2 zi  excursie optionala  BONUS pentru  posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD (Zaragoza)

Reducere 10% la achizitionarea unui pachet de trei excursii optionale (reducerea se aplica doar la achizionarea cumulata a celor trei excursii)

Posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu platesc suplimentul de 50 euro de non-senior.

Acest card se acordă contra cost (25 € / card) la achiziţionarea primului pachet Senior Voyage, pentru a putea beneficia de avantajele cardului.

 


 

Hotel Elegance Getafe 4* ( sau similar 4*)

www.elegancehotels.es

Localizare: Hotelul este situat in Getafe, la o plimbare cu masina de aproximativ 25 min. de centrul orasului Madrid. Elegance Getafe se afla situate in cartierul de afaceri La Carpetania. Aeroportul International Madrid- Barajas se gaseste la o distanta de 25 km fata de hotel.

 

Facilitati camere: Camerele hotelului sunt elegante si confortabile si dispun de TV cu canale prin satelit, minibar, seif, baie privata cu dus sau cada, uscator de par, articole de toaleta, birou, aer conditionat.

 

Facilitati hotel: Hotelul Elegance Getafe pune la dispozitia oaspetilor internet wifi gratuit in zonele comune, parcare, restaurant, bar, terasa, receptie deschisa nonstop, room service, seif, lift, aer conditionat, camera de bagaje, sali de conferinta si petreceri.

 

Hotel Luna Club 4* (sau similar 4*)

www.hotellunaclub.com

Localizare: Hotelul este situat la nord de Barcelona, intr-o zona linistita, intre statiunile Santa Susanna si Malgrat de Mar. Luna Club se afla la doar 250 de metri de plaja din Malgrat de Mar si la aproximativ 5 min. de mers cu masina de centrul orasului.

Facilitati camere: Camerele hotelului dispun de internet wifi, balcon mobilat, aer conditionat, telefon, frigider, baie proprie, articole de toaleta, uscator de par, TV LCD cu canale prin satelit, seif (cost suplimentar), birou.

Facilitati hotel: Hotelul Luna Club ofera internet prin cablu (contra-cost), sala de internet, piscina interioara si exterioara cu apa sarata, restaurant, bar, spalatorie, aer conditionat, receptie deschisa nonstop, personal multilingv, servicii de infrumusetare, cafenea, terasa pe acoperis, centru de fitness, asistenta medicala, facilitati de spa si masaj, room service si gradina, dar si loc de joaca si sala de jocuri pentru copii.


 

BILETE
AVION
BILETE
AVION
Deea Travel International S.R.L.
C.U.I. RO24787637   Nr.Reg.Com. J40/19848/2008   Agentie membra ANAT
Licenta de turism nr. 674/21.01.2019   Brevetul de turism nr. 8387/03.04.2007   Ministerul Turismului 0 800 868 282
Polita de asigurare Seria I nr. 53498 valabila pana la 19.12.2020 (OMNIASIG) Operator de date cu caracter personal: 29915
www.anpc.gov.ro